Alles uit de Podkast | S04E04 | Collega’s én vrienden, kan dat wel?

Alle Pers, Podcasts & Radio | 0 Reacties

Geschreven door Website

De scheidslijn tussen collega’s en vrienden kan soms best dun zijn. Iedereen kan vriendschap op de werkvloer anders ervaren en op dit gebied andere behoeftes hebben.

In deze aflevering duiken Ad en Lennard dieper in dit onderwerp. Zij bespreken het verschil tussen collega’s en vrienden, de voor- en nadelen van vriendschap op de werkvloer, of vriendschap op de werkvloer überhaupt wenselijk is en hoe jij als luisteraar hier het best mee om kan gaan.

Te gast is Tosca Gort, zij is arbeidspsycholoog en oprichter van de GORTgroep. Daarnaast is Tosca ook vaste expert als het gaat om het menselijk aspect op de werkvloer bij verschillende televisieprogramma’s. Ben jij benieuwd naar deze gloednieuwe aflevering? Luister hem nu via Spotify!

Bron: yse.nl

Gerelateerde artikelen

Gerelateerd

Trouw – Leven zonder diploma

Trouw – Leven zonder diploma

Het eindexamen van de middelbare school wordt gezien als een belangrijke rit de passage in het leven. Een diploma is een soort akte van bekwaamheid, met een sterke symboliek. De impact als je je school niet afmaakt gaat dus heel ver, merkt ook schrijver Sofie...

Lees meer
Ouders van nu – Doodop in de kroeg

Ouders van nu – Doodop in de kroeg

5 juni 2023 - 20:37 Doodop in de kroeg: waarom het soms lastig is je nieuwe leven als ouder te accepteren Een kind krijgen verandert alles, ontdekte journalist Floor Bakhuys Roozeboom toen ze moeder werd. Maar dat toegeven is lastig. En dus staat ze doodop in de kroeg...

Lees meer
Volg mij

Schrijf je in

Meer nieuws? Schrijf je in