nov 23, 2023 | Alle Pers, TV & Events | 0 Reacties

Coach Tosca | The Real Housewives of Amsterdam Seizoen 2

Alle Pers, TV & Events | 0 Reacties

Geschreven door Website

In aflevering 6 van “The Real Housewives of Amsterdam” is Tosca te zien met een gastoptreden als coach van Cherry-Ann. De camera’s volgen de twee terwijl ze de diepten van zelfontdekking verkennen passend bij het narratief van Cherry-Ann.

Het belooft een boeiende aflevering te worden. Kijkers kunnen zich voorbereiden op een rollercoaster van emoties en onverwachte wendingen in deze gedenkwaardige aflevering.

Wil je meer te weten komen over coach Tosca? Lees dan verder op gortcoaching.nl

Bekijk meer achter de schermen en interviews met de housewives via:

GORT® TikTok
GORT® Pinterest
GORT® YouTube
GORT® Instagram

Over “The Real Housewives of Amsterdam”

“The Real Housewives of Amsterdam” is een populaire realityserie die de levens vol glamour, rijkdom en intriges volgt van een groep welvarende dames in Amsterdam. De show biedt een kijkje in hun wereld vol glamour en drama, terwijl ze de uitdagingen van het leven in de spotlights onder ogen zien.

Voor meer informatie over “The Real Housewives of Amsterdam” en de nieuwste updates over het programma, kunt u terecht op videoland en volg ons op social media voor de laatste nieuwtjes over het optreden van Tosca.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerd

&C – Slapend rijk worden

&C – Slapend rijk worden

Binnen tien jaar miljonair zijn en daar weinig voor hoeven doen: passief inkomen klinkt als muziek in de oren. Maar slapend rijk worden, kan dat eigenlijk wel? En geeft dat überhaupt voldoening? De hele dag lekker shoppen of naar de sportschool gaan en tóch een...

Lees meer
Volg mij

Schrijf je in

Meer nieuws? Schrijf je in