mei 10, 2018 | Alle Pers, TV & Events | 0 Reacties

VICE – Livestream – Falen & Opstaan

Alle Pers, TV & Events | 0 Reacties

Geschreven door Website

Volg dit programma via de livestream
Sta je aan het begin van je carrière en voel je de druk jezelf te bewijzen? Heb je het gevoel dat falen geen optie is en het altijd alleen maar meer en beter moet? Ben je bang de verkeerde keuzes te maken en genadeloos op je bek te gaan? Op deze avond gaan we op zoek op naar manieren om tegenslagen voor je te laten werken, het lef te krijgen te doen wat je echt wilt doen en de angst te overwinnen om af en toe een joekel van een misstap te maken.

Het event is onderdeel van de VICE GUIDE TO WORK themacampagne waarin VICE je helpt de start van je carrière een stuk dragelijker te maken door het bieden van tips, anekdotes en ervaringen.

BEKIJK HIER DE HELE VICE GUIDE TO WORK:

Met in dit programma onder anderen

Mr. Probz
Mr. Probz, artiestennaam van Dennis Stehr, is rapper en heeft heel wat tegenslagen in zijn leven gehad. Hij vertelt hoe je van tegenslagen uitdagingen maakt en er uiteindelijk beter en sterker uit kunt komen.

Tosca Gort
Tosca Gort is arbeidspsycholoog en eigenaar van GORTcoaching. Tosca kent de angsten van de prestatiegeneratie als geen ander en legt er de vinger op en drukt nog even aan.

Hussein Suleiman
Hussein Suleiman van kledinglabel Daily Paper vertelt hoe je succes kunt hebben zonder de gebaande paden te volgen, hoe talent, bluf en een grote bek je daarbij kunnen helpen en dat ook bij succesvol ondernemen de nodige fuck ups horen.

Freek van Kraaikamp
Freek van Kraaikamp is schrijver, loopbaancoach en ervaringsdeskundige op het gebied van burn-outs, toont de onbewuste rol die status en je ego spelen in de werkkeuzes die je maakt. Hoe maak je keuzes waar je echt gelukkig van wordt, en niet de keuzes die van je worden verwacht?

Onder moderatie van Abel van Gijlswijk
Abel van Gijlswijk is de belichaming van de slash-generatie: rapper, schrijver, presentator en gefaalde vlogger.

Speedcoaches
Ambieer je een carrière als fotograaf, filmmaker, een carrière in de creatieve industrie of wil je gewoon helemaal wat anders? Werk je als zelfstandige, maar is je administratie een teringzooi? Moet die Snapchatfoto vervangen worden voor wat professionelers? Naast het hoofdprogramma staan speed coaches als Elza Jo (fotograaf), Kees de Boekhouder (boekhoudtips) en loopbaancoaches klaar om je op weg te helpen.

https://dezwijger.nl/programma/vice-guide-to-work/

 

Gerelateerde artikelen

Gerelateerd

Trouw – Leven zonder diploma

Trouw – Leven zonder diploma

Het eindexamen van de middelbare school wordt gezien als een belangrijke rit de passage in het leven. Een diploma is een soort akte van bekwaamheid, met een sterke symboliek. De impact als je je school niet afmaakt gaat dus heel ver, merkt ook schrijver Sofie...

Lees meer
Ouders van nu – Doodop in de kroeg

Ouders van nu – Doodop in de kroeg

5 juni 2023 - 20:37 Doodop in de kroeg: waarom het soms lastig is je nieuwe leven als ouder te accepteren Een kind krijgen verandert alles, ontdekte journalist Floor Bakhuys Roozeboom toen ze moeder werd. Maar dat toegeven is lastig. En dus staat ze doodop in de kroeg...

Lees meer
Volg mij

Schrijf je in

Meer nieuws? Schrijf je in